top of page
FITCITY Fitnes center Gym Ljubljana | FIT-CITY!

Dobrodošli v FITCITY Fitnes centru v središču Ljubljane!

FITCITY Fitnes center v mestu | Best Gym Ljubljana 

Zakaj FITCITY?

  • Za vas bomo skrbeli kot izkušena ekipa uveljavljenih inštruktorjev, trenerjev in vaditeljev, izjemnih športnikov in ljubiteljev dela z ljudmi, z osebnim pristopom, načrtovano vadbo in prehrano. Spremljali  bomo vaše napredovanje in rezultate in vas vzpodbujali z ustrezno motivacijo!

  • Pri nas boste vadili na odličnih, najsodobnejših namenskih in večnamenskih fitnes napravah!

  • Naše kardio naprave so kompatibilne z brezžično tehnologijo Bluetooth Smart in ANT+.
    MyZone sistem v fitnesu omogoča spremljanje intenzivnosti, porabo kalorij in redno spremljanje vaših aktivnosti tako v fitnesu kot na prostem.

  • Naše Spinning® in SPINPower® vodene vadbe izvajamo s certifiranimi inštruktorji v skladu z najvišjimi zahtevami svetovnega Spinning® programa! Naša kolesa so opremljena s power-metri.

  • Pri nas lahko postanete Spinning® inštruktor, pridobite uradni Spinning® certifikat
    v izobraževanju z najboljšimi inštruktorji na svetu in obnovite Spinning® licenco!

Osebna trenerstva FITCITY

Eno od pomembnih vodil za rekreacijo je, da je lahko varna, zabavna in uspešna, le če so njena vsebina, obseg in intenzivnost prilagojeni sposobnostim in ciljem posameznika. Večina vas v fitnes zaide z osebnim ciljem in pričakovanji. Ker je fitnes področje, kjer potrebujete znanje pa ga mogoče nimate zadosti, vam svetujemo, da se o pravilnem načinu treninga, prehrani, jasno in predvsem realno zastavljenimi cilji posvetujete z enim od naših osebnih trenerjev. 

Za informacije o osebnih trenerstvih, individualnih programih in cenah nam pišite na info@fit-city.com.

FITCITY Fitnes center v mestu | Best Gym Ljubljana 

FITCITY Fitnes center Gym Ljubljana | Osebna trenerstva | Varna, načrtovana in uspešna vadba.

Osebni Coaching

FITCITY Fitnes center v mestu | Best Gym Ljubljana 

FITCITY_Fitnes_center_Gym_Ljubljana_tren

Coaching

je orodje namenjeno posameznikom, ki si želijo sprememb na različnih področjih življenja. Tako kot povsod je potrebno tudi pri spremembi okoli teže, samopodobe, rezultata najprej narediti spremembo v "glavi". Coaching pomaga neproduktivne strategije zamenjati z uspešnimi.

NLP ali nevrolingvistično programiranje

je danes ena najbolj cenjenih in iskanih oblik komuniciranja. Je raziskava komunikacije, človeškega vedenja in procesov, ki ga krmilijo.

NLP predstavlja procese razumevanja

o tem kako si ljudje organizirajo čutenje, komunikacijo in vedenje. Veliko našega vedenja in komunikacije izhaja iz vzorcev. Skozi NLP se, da vzorce prepoznati in spreminjati. Cilj je uspešnejša komunikacija in ustvarjanje novih "notranjih zemljevidov" za razumevanje različnih situacij.

Prijavi se v svoj račun - urnik in rezervacije  ➜

bottom of page