top of page

Osebno trenerstvo

FITCITY Fitnes center Ljubljana. Osebno trenerstvo v Ljubljani. Individualna vadba s strokovnjakom kineziologom. Dober osebni trener v Ljubljani, prilagojene vaje, ustrezna obremenitev in primerna intenzivnost, prehranski načrt, motivacija. Učinkovita vadba za vaše cilje. Pokličite nas na 040 160 010 in začnite danes!

Osebno trenerstvo FITCITY

z gibalnimi in prehranskimi cilji

Rekreacija in rehabilitacija sta varni, prijetni in uspešni le, če so vsebina, obseg in intenzivnost vadbe prilagojeni sposobnostim in ciljem posameznika.

Kineziolog (osebni trener) je izobražen strokovnjak znanstvenega področja kineziologija, specializiran za vadbo po poškodbah ter najnovejše metode treninga tako za profesionalne kot rekreativne športnike, z določenim gibalnim ciljem. Strankam pomaga doseči njihove cilje s personaliziranimi vadbenimi in prehranskimi načrti. S svojim znanjem pokriva več naravoslovnih področij, med drugim anatomijo, nevrologijo, biomehaniko, dietetiko, psihologijo in fizioterapijo.

FITCITY Fitnes center v mestu | Gym & Spinning Ljubljana | Osebni trener 

FITCITY Fitnes center Ljubljana | Osebni trener in načrtovana vadba za vaše cilje!

FITCITY Fitnes Ljubljana. Osebno trenerstvo v Ljubljani. Individualna vadba s trenerjem, strokovnjakom kineziologom (trening z osebnim trenerjem ali osebno trenerko). Dober osebni trener v Ljubljani, prilagojene vaje, ustrezna obremenitev in primerna intenzivnost, prehranski načrt, motivacija. Učinkovita vadba za vaše cilje. Pokličite nas na 040 160 010 in začnite danes!

Večina fitnes obišče z določenim ciljem in pričakovanji. Ker je fitnes področje, kjer za varno in pravilno izvedbo potrebujete znanje, vam svetujemo, da se o pravilnem načinu treninga, prehrani in predvsem realno zastavljenih ciljih, posvetujete z osebnim trenerjem. 

Osebno trenerstvo je odličen način vodene rekreacije ali rehabilitacije po poškodbi, z osebnim pristopom in določenim gibalnim ciljem. Osebni trener, strokovnjak s področja kineziologije, z ustreznim znanjem in izkušnjami skrbno in natančno pripravi načrt prilagojene vadbe in po potrebi prehranski načrt.

 

Načrt treninga, ki ga pripravi osebni trener, vključuje prilagojene vaje za moč, gibljivost, ravnotežje in koordinacijo, po potrebi prehranski načrt in ustrezno motivacijo. Izvedba prilagojenih vaj obsega ogrevanje, prilagojeno obremenitev, postopno intenzivnost in ohlajanje. Osebni trener ves čas skrbi za pravilen potek izvajanja vaj, motivacijo za vztrajanje in dobro voljo, da je treniranje lažje. 🏋️‍♂‍🏃‍♂‍🤸‍♀‍🧘🙂

Vadba za vaše cilje z osebnim trenerjem prinese več prednosti, saj vam osebni trener predpiše prilagojen vadbeni  in prehranski načrt in vas obenem motivira pri vztrajanju in napredovanju.

Za informacije o osebnih trenerstvih, individualnih programih in cenah nas pokličite na tel.

 

040 160 010

 

FITCITY Fitnes center & Gym Ljubljana | Pokličite nas in rezervirajte svoj termin vadbe z osebnim trenerjem ali osebno trenerko! +386 40 160 010

Dosežite svoje cilje z

osebnim trenerjem!

Pričakujemo vas z osebnim pristopom, načrtovano vadbo in prehranskim načrtom.
Spremljali bomo vaše napredovanje in rezultate in vas vzpodbujali z ustrezno motivacijo.

Dobrodošli v FITCITY fitnes na Nazorjevi 4a v centru Ljubljane.

Osebni Coaching

FITCITY Fitnes Center & Gym Ljubljana | Osebni Coaching.

Coaching

je orodje namenjeno posameznikom, ki si želijo sprememb na različnih področjih življenja. Tako kot povsod je potrebno tudi pri spremembi okoli teže, samopodobe, rezultata najprej narediti spremembo v "glavi". Coaching pomaga neproduktivne strategije zamenjati z uspešnimi.

NLP ali nevrolingvistično programiranje

je danes ena najbolj cenjenih in iskanih oblik komuniciranja. Je raziskava komunikacije, človeškega vedenja in procesov, ki ga krmilijo.

NLP predstavlja procese razumevanja

o tem kako si ljudje organizirajo čutenje, komunikacijo in vedenje. Veliko našega vedenja in komunikacije izhaja iz vzorcev. Skozi NLP se, da vzorce prepoznati in spreminjati. Cilj je uspešnejša komunikacija in ustvarjanje novih "notranjih zemljevidov" za razumevanje različnih situacij.

Skupaj odkrivamo obzorja. Zmoremo več, drugače in lažje. 

FITCITY Fitnes center Ljubljana 

Osebno trenerstvo je odličen način vodene rekreacije ali rehabilitacije z osebnim pristopom in določenim gibalnim ciljem. Zato poskrbi osebni trener, strokovnjak s področja kineziologije, ki z ustreznim znanjem in izkušnjami skrbno in natančno pripravi načrt prilagojene vadbe z ogrevanjem, prilagojeno obremenitvijo, postopno intenzivnostjo in ohlajanjem. Ves čas skrbi za pravilen potek izvajanja vaj ter dobro motivacijo.

bottom of page