top of page

Vodene vadbe

Pri nas lahko migate samostojno, z osebnim trenerjem ali v skupinskih vodenih vadbah. FITCITY Fitnes center & Gym ponuja prijeten prostor in sodobne fitnes naprave za samostojno vadbo, individualne treninge z osebnim pristopom in obravnavo z določenimi cilji, željami ali omejitvami, pester program vodenih vadb, energične in motivirane skupinske vadbe kolesarjenja na originalnih Spinning® stacionarnih kolesih, obenem pa ljudem pomagamo tudi s post rehabilitacijami in okrevanjem po poškodbah. Izberite svojo aktivnost, obiščite nas in se prepričajte, prvi obisk je brezplačen.

FITCITY Fitnes center Gym Ljubljana | Vadbe z osebnim pristopom!
FITCITY Fitnes center Gym Ljubljana | Vodene vadbe v Ljubljani z dobro energijo! Učinkovite, energične in enostavne vodene vadbe, kjer skupaj s trenerjem zasledujete želene cilje. Vodene vadbe so primerne za vse starosti in različne stopnje pripravljenosti. Potekajo ob izbrani glasbi, vodijo jih strokovno podkovani inštruktorji, lastna izbira obremenitve omogoča hitro doseganje zastavljenih ciljev! Vodena vadba se mora ujemati z vašo osebnostjo in cilji. Izberite vodeno vadbo, ki vam ustreza!

Vodene vadbe

ABS Ekspress / Glute / TNZ

30 minutna vodena vadba za trebušne mišice / Vodena vadba za oblikovanje zadnjice in nog / Vodena vadba s poudarkom na moči ter krepitvi trebuha, nog in zadnjice.

FITCITY Fitnes center Gym Ljubljana | Vodene vadbe v centru Ljubljane z dobro energijo! Učinkovite, energične in enostavne vodene vadbe, kjer skupaj s trenerjem zasledujete želene cilje. Vodene vadbe so primerne za vse starosti in različne stopnje pripravljenosti. Potekajo ob glasbi, vodijo jih strokovno podkovani inštruktorji, lastna izbira obremenitve vam omogoča hitro doseganje zastavljenih ciljev! Vodena vadba se mora ujemati z vašo osebnostjo in cilji. Izberite vodeno vadbo, ki vam ustreza! | ABS in TNZ | ABS vadba je namenjena krepitvi telesnega centra, kamor spadajo prema trebušna mišica, globoke mišice hrbta, zunanja in notranja poševna trebušna mišica, prečna trebušna mišica, izravnalka hrbtenice ter mišice upogibalke in iztegovalke kolka. Vadba TNZ je namenjena oblikovanju najbolj kritičnih delov našega telesa: trebuha, nog in zadnjice.
FITCITY Fitnes center Gym Ljubljana | Vodene vadbe z dobro energijo! Učinkovite, energične in enostavne vodene vadbe, kjer skupaj s trenerjem zasledujete želene cilje. Izberite vodeno vadbo zase in jo preizkusite! | City Pump in Boot Camp je oblika funkcionalne vadbe, pri kateri so ključne tri stvari – uporaba lastne teže, enakomerno aktiviranje vseh mišičnih skupin in skupinska motivacija. Osnovni treningi so sestavljeni iz skupinsk vadb, kot so na primer sklece, trebušnjaki, poskoki, dviganje uteži, počepi, tek in raztezanje, z uporabo elastičnih trakov, kettlebellov in drugih športnih pripomočkov.

FitCity PUMP / BOOT Camp

FitCity Pump je kombinirana vodena vadba za moč z utežmi ali ročkami, za različne dele telesa. Primerna je za vse. / Boot camp je krožna vodena vadba po trening postajah, z vajami na lastni teži in drobnimi rekviziti. Višja intenzivnost.

UGI

Ugi fan je 30 minutna vodena vadba z obteženo mehko žogo. Žoge so različnih tež in se ob uporabi upognejo, kar oteži vadbo. Zaradi tega se poudarjeno krepi tudi trup telesa, saj mora biti le ta aktiviran ob izvajanju vaj. Trening poteka bos.

FITCITY Fitnes center v mestu | Gym & Spinning® Ljubljana  | Zdrav način življenja. Rekreacija. Šport. Osebno tenerstvo. Vodene vadbe. Osebni pristop. Prehrana. Motivacija. Svetovanje. Hujšanje.| Come to Life. Come to FIT CITY. FIT-CITY! FITCITY Fitnes v centru Ljubljane. Ljubljana | UGI
FITCITY Fitnes center v mestu | Gym & Spinning® Ljubljana | PILATES zahteva tako miselni kot fizični pristop k vadbi. Filozofija pilatesa vključuje čudovito kombinacijo telesne ozaveščenosti, dihanja in tekočega, nadzorovanega gibanja.

PILATES

Pilates je vadbena metoda, ki jo je razvil Joseph Pilates in jo imenoval kontrologija. Namenjena je raztezanju, krepitvi in uravnoteženju telesa. S sistematičnim izvajanjem specifičnih vaj skupaj s fokusom na dihalnem vzorcu je pilates metoda neprecenljiva sama po sebi za splošno dobro počutje ali kot dodaten trening profesionalnih športnikov in pri rehabilitaciji.

JOGA

Sodobnim zahtevam življenja prilagojena celovita in postopna metoda, ki temelji na starodavnih in preizkušenih principih tradicionalnega, izvornega znanja. Z daljšo in postopno vadbo nam pomaga tudi pri razvijanju koncentracije, optimizma, samozavesti, spoštovanja in notranje moči, potrpežljivosti in bolj sočutnega odnosa do okolice in samega sebe.

FITCITY Fitnes center v mestu | Gym & Spinning® Ljubljana | JOGA je vadba za moč, vzdržljivost, zdravo hrbtenico, sproščenost in umirjenost.
FITCITY Fitnes center v mestu | Gym & Spinning® Ljubljana | SPINNING® vadba je vadba na stacionarnem kolesu Spinner® pod vodstvom certificiranega SpinningⓇ inštruktorja. Kljub skupinski obliki, si vsak vadeči prilagodi intenzivnost glede na svojo fizično pripravljenost, starost in cilj. Tako lahko v isti skupini trenirajo začetnik, rekreativec in vrhunski športnik. Spinning® vadba je sestavljena iz lahkotnega ogrevanja, ki mu sledi intervalni del (klanci in spusti), zaključi pa se z ohlajanjem in raztezanjem. Osnova vadbe je merjenje srčnega utripa, ki pove, kako naporen in učinkovit je trening. Izmerite ga lahko sami, če se opremite z merilnikom, ki odčitava vaš srčni utrip. Novejša Spinning® kolesa imajo power meter, ki omogoča merjenje obremenitve in vložene moči ter razmerje med močjo, RPE, srčnim utripom in kadenco. Primerna je za vsakogar, ki želi fizično in mentalno napredovati, saj nas uči, da doseganje naših ciljev zahteva trud.

SPINNING® v Ljubljani

Spinning® je vodena vadba za vzdržljivost na originalnih  stacionarnih kolesih Spinner®, ki jo vodi certificiran Spinning® inštruktor z licenco. Intenzivnost je prilagojena vsakemu posamezniku. Treningi se izvajajo v 5 različnih območjih z namenom stalnega napredka in omogočajo posamezniku optimalno načrtovanje. Trening klasičnega Spinninga traja 55 minut.

Spin & Sculp / SPINPower® / Spin & Core

SPIN & SCULP je kombiniran trening Spinninga in vadbe za oblikovanje telesa. / SPINPowerⓇ je intenzivna vodena vadba na stacionarnem kolesu pod vodstvom certificiranega SPINPowerⓇ inštruktorja, s poudarkom na opravljenem delu. Je težji kot Spinning in prinaša izjemne rezultate. Kolesa so opremljena s powermetri. / Spin & Core je kombinirana vadba Spinninga in vadbe za stabilnost trupa (core), ki je izjemno pomembna za vsakega kolesarja , saj prenos moči poteka ravno skozi trup.

Spinning® je vadba na stacionarnem kolesu pod vodstvom certificiranega Spinning® inštruktorja. Kljub skupinski obliki, si vsak vadeči prilagodi intenzivnost glede na svojo fizično pripravljenost, starost in cilj. Primerna je za vsakogar, ki želi fizično in mentalno napredovanje, saj nas uči, da doseganje naših ciljev zahteva trud.

FITCITY Fitnes center v mestu | Gym & Spinning® Ljubljana | Spin & Sculp / SPINPower® / Spin & Core
FITCITY Fitnes center v mestu | Gym & Spinning® Ljubljana | HUMAN SPORT je funkcionalna vadba za optimalen trening vseh mišičnih skupin.

HUMAN SPORT / KROŽNI TRENING

Krožna vodena vadba na funkcionalnih napravah. Poteka 45 minut in obdelamo celo telo. Trenažerji imajo možnost 40 kg teže, ampak ker se vaje izvajajo s pomočjo škripca je potrebna stalna stabilizacija trupa.

WAKE UP CITY

Wake up city je vodena vadba za prebujanje in vse ljubitelje jutranjega treninga. Kombiniran trening kardio + oblikovanje telesa. Nobene zahtevne koreografije, primeren za vsakogar.

FITCITY Fitnes center Ljubljana 

FITCITY Fitnes center v mestu | Gym & Spinning® Ljubljana | WAKE UP
SPINPower®
Spin&Core
Boot Camp
Glute 30min
Joga
Wake Up
TNZ
Pilates

Za celoten nabor vodenih vadb in aktualne termine nas pokličite na 040 160 010.

Obiščite nas in se prepričajte. 

Prvi obisk je brezplačen!

Prijavi se v svoj račun - urnik in rezervacije  ➜

Vodene vadbe so odličen način redne rekreacije, ne da bi morali sami razmišljati ali načrtovati vadbo. Zato poskrbi strokovnjak z ustreznim znanjem in izkušnjami, ki skrbno in natančno pripravi načrt vodene vadbe z ogrevanjem, postopno intenzivnostjo in ohlajanjem, skrbi za ustrezen potek izvajanja vadbe ter dobro vzdušje in motivacijo. Vi izberete ustrezno vodeno vadbo in se ji pridružite. | A kako izbrati pravo vadbo zase? Najbolje je, da jo preizkusite, le tako boste vedeli ali vam res ustreza!

bottom of page