FITCITY Fitnes | Vodene vadbe, Spinning, Osebni treningi!

Program

FITCITY Gym ponuja individualne treninge z osebnim pristopom in obravnavo z določenimi cilji, željami ali omejitvami, pester program vodenih vadb, energične in motivirane skupinske vadbe kolesarjenja na originalnih Spinning® stacionarnih kolesih, obenem pa ljudem pomagamo tudi s post rehabilitacijami in okrevanjem po poškodbah.

Obiščite nas in se prepričajte, prvi obisk je brezplačen.

Vodene vadbe

ABS Ekspress / Glute / TNZ

30 minutni trening za trebušne mišice / trening za oblikovanje zadnjice in nog / trening s poudarkom na moči ter krepitvi trebuha, nog in zadnjice.

FitCity PUMP / BOOT Camp

FitCity Pump je kombiniran trening za moč z utežmi ali ročkami za različne dele telesa. Primerno za vse. / Boot camp je krožni trening po postajah z vajami na lastni teži in drobnimi rekviziti. Višja intenzivnost.

UGI

Ugi fan je 30 minutni trening z obteženo mehko žogo. Žoge so različnih tež in se ob uporabi upognejo, kar oteži vadbo. Zaradi tega se poudarjeno krepi tudi trup telesa, saj mora biti le ta aktiviran ob izvajanju vaj. Trening poteka bos.

PILATES

Pilates je vadbena metoda, ki jo je razvil Joseph Pilates in jo imenoval kontrologija. Namenjena je raztezanju, krepitvi in uravnoteženju telesa. S sistematičnim izvajanjem specifičnih vaj skupaj s fokusom na dihalnem vzorcu je pilates metoda neprecenljiva sama po sebi za splošno dobro počutje ali kot dodaten trening profesionalnih športnikov in pri rehabilitaciji.

JOGA

Sodobnim zahtevam življenja prilagojena celovita in postopna metoda, ki temelji na starodavnih in preizkušenih principih tradicionalnega, izvornega znanja. Z daljšo in postopno vadbo nam pomaga tudi pri razvijanju koncentracije, optimizma, samozavesti, spoštovanja in notranje moči, potrpežljivosti in bolj sočutnega odnosa do okolice in samega sebe.

SPINNING® v Ljubljani

Spinning® je vadba za vzdržljivost na originalnih  stacionarnih kolesih Spinner®, ki jo vodi certificiran Spinning® inštruktor z licenco. Intenzivnost je prilagojena vsakemu posamezniku. Treningi se izvajajo v 5 različnih območjih z namenom stalnega napredka in omogočajo posamezniku optimalno načrtovanje. Trening klasičnega Spinninga traja 55 minut.

Spin & Sculp / SPINPower® / Spin & Core

SPIN & SCULP je kombiniran trening Spinninga (vadbe na kolesu) in vadbe za oblikovanje telesa. / SPINPowerⓇ je intenzivna vadba na stacionarnem kolesu pod vodstvom certificiranega SPINPowerⓇ inštruktorja, s poudarkom na opravljenem delu. Je težji kot Spinning in prinaša izjemne rezultate. Kolesa so opremljena s powermetri. / Spin & Core je kombiniran trening. Stabilnost trupa (core) je izjemno pomembna za vsakega kolesarja , saj prenos moči poteka ravno skozi trup.

Spinning® je vadba na stacionarnem kolesu pod vodstvom certificiranega Spinning® inštruktorja. Kljub skupinski obliki, si vsak vadeči prilagodi intenzivnost glede na svojo fizično pripravljenost, starost in cilj. Primerna je za vsakogar, ki želi fizično in mentalno napredovanje, saj nas uči, da doseganje naših ciljev zahteva trud.

HUMAN SPORT / KROŽNI TRENING

Krožni trening na funkcionalnih napravah. Poteka 45 minut in obdelamo celo telo. Trenažerji imajo možnost 40 kg teže, ampak ker se vaje izvajajo s pomočjo škripca je potrebna stalna stabilizacija trupa.

WAKE UP CITY

Wake up city je program za prebujanje , vse ljubitelje jutranjega treninga. Kombiniran trening kardio + oblikovanje telesa. Nobene zahtevne koreografije primeren za vsakogar.

FITCITY Fitnes center Ljubljana 

Obiščite nas in se prepričajte. 

Ustvari ali se prijavi v svoj ClubRight Račun (Dostop do URNIKA).

KONTAKT

FITCITY Fitnes center | Gym & Spinning® Ljubljana
Nazorjeva ulica 4a, 1000 Ljubljana

☎️ 040 160 010
info@fit-city.com

Spletna stran in vse vsebine na njej so last podjetja FITCITY d.o.o. | ©2018-2020 FITCITY d.o.o. Vse pravice pridržane.