Program

Pri nas lahko migate samostojno, z osebnim trenerjem ali v skupinskih vodenih vadbah. FITCITY Fitnes center & Gym ponuja prijeten prostor in sodobne fitnes naprave za samostojno vadbo, individualne treninge z osebnim pristopom in obravnavo z določenimi cilji, željami ali omejitvami, pester program vodenih vadb, energične in motivirane skupinske vadbe kolesarjenja na originalnih Spinning® stacionarnih kolesih, obenem pa ljudem pomagamo tudi s post rehabilitacijami in okrevanjem po poškodbah. Izberite svojo aktivnost, obiščite nas in se prepričajte, prvi obisk je brezplačen.

Vodene vadbe

ABS Ekspress / Glute / TNZ

30 minutna vodena vadba za trebušne mišice / Vodena vadba za oblikovanje zadnjice in nog / Vodena vadba s poudarkom na moči ter krepitvi trebuha, nog in zadnjice.

FitCity PUMP / BOOT Camp

FitCity Pump je kombinirana vodena vadba za moč z utežmi ali ročkami, za različne dele telesa. Primerna je za vse. / Boot camp je krožna vodena vadba po trening postajah, z vajami na lastni teži in drobnimi rekviziti. Višja intenzivnost.

UGI

Ugi fan je 30 minutna vodena vadba z obteženo mehko žogo. Žoge so različnih tež in se ob uporabi upognejo, kar oteži vadbo. Zaradi tega se poudarjeno krepi tudi trup telesa, saj mora biti le ta aktiviran ob izvajanju vaj. Trening poteka bos.

PILATES

Pilates je vadbena metoda, ki jo je razvil Joseph Pilates in jo imenoval kontrologija. Namenjena je raztezanju, krepitvi in uravnoteženju telesa. S sistematičnim izvajanjem specifičnih vaj skupaj s fokusom na dihalnem vzorcu je pilates metoda neprecenljiva sama po sebi za splošno dobro počutje ali kot dodaten trening profesionalnih športnikov in pri rehabilitaciji.

JOGA

Sodobnim zahtevam življenja prilagojena celovita in postopna metoda, ki temelji na starodavnih in preizkušenih principih tradicionalnega, izvornega znanja. Z daljšo in postopno vadbo nam pomaga tudi pri razvijanju koncentracije, optimizma, samozavesti, spoštovanja in notranje moči, potrpežljivosti in bolj sočutnega odnosa do okolice in samega sebe.

SPINNING® v Ljubljani

Spinning® je vodena vadba za vzdržljivost na originalnih  stacionarnih kolesih Spinner®, ki jo vodi certificiran Spinning® inštruktor z licenco. Intenzivnost je prilagojena vsakemu posamezniku. Treningi se izvajajo v 5 različnih območjih z namenom stalnega napredka in omogočajo posamezniku optimalno načrtovanje. Trening klasičnega Spinninga traja 55 minut.

Spin & Sculp / SPINPower® / Spin & Core

SPIN & SCULP je kombiniran trening Spinninga in vadbe za oblikovanje telesa. / SPINPowerⓇ je intenzivna vodena vadba na stacionarnem kolesu pod vodstvom certificiranega SPINPowerⓇ inštruktorja, s poudarkom na opravljenem delu. Je težji kot Spinning in prinaša izjemne rezultate. Kolesa so opremljena s powermetri. / Spin & Core je kombinirana vadba Spinninga in vadbe za stabilnost trupa (core), ki je izjemno pomembna za vsakega kolesarja , saj prenos moči poteka ravno skozi trup.

Spinning® je vadba na stacionarnem kolesu pod vodstvom certificiranega Spinning® inštruktorja. Kljub skupinski obliki, si vsak vadeči prilagodi intenzivnost glede na svojo fizično pripravljenost, starost in cilj. Primerna je za vsakogar, ki želi fizično in mentalno napredovanje, saj nas uči, da doseganje naših ciljev zahteva trud.

HUMAN SPORT / KROŽNI TRENING

Krožna vodena vadba na funkcionalnih napravah. Poteka 45 minut in obdelamo celo telo. Trenažerji imajo možnost 40 kg teže, ampak ker se vaje izvajajo s pomočjo škripca je potrebna stalna stabilizacija trupa.

WAKE UP CITY

Wake up city je vodena vadba za prebujanje in vse ljubitelje jutranjega treninga. Kombiniran trening kardio + oblikovanje telesa. Nobene zahtevne koreografije, primeren za vsakogar.

FITCITY Fitnes center Ljubljana 

Obiščite nas in se prepričajte. 

Prvi obisk je brezplačen!

Prijavi se v svoj račun - urnik in rezervacije  ➜

Vodene vadbe so odličen način redne rekreacije, ne da bi morali sami razmišljati ali načrtovati vadbo. Zato poskrbi strokovnjak z ustreznim znanjem in izkušnjami, ki skrbno in natančno pripravi načrt vodene vadbe z ogrevanjem, postopno intenzivnostjo in ohlajanjem, skrbi za ustrezen potek izvajanja vadbe ter dobro vzdušje in motivacijo. Vi izberete ustrezno vodeno vadbo in se ji pridružite. | A kako izbrati pravo vadbo zase? Najbolje je, da jo preizkusite, le tako boste vedeli ali vam res ustreza!

Domov  •  Program  •  O nas  •  Blog

KONTAKT

FITCITY Fitnes center | Gym & Spinning® Ljubljana
Nazorjeva ulica 4a, 1000 Ljubljana

☎️ 040 160 010
info@fit-city.com

Spletna stran in vse vsebine na njej so last podjetja FITCITY d.o.o. | ©2018-2021 FITCITY d.o.o. Vse pravice pridržane.